14 dic 2007, 14:43

Сняг 

  Poesía » Otra
643 0 4

                                                       СНЯГ

                  Първият сняг заваля и покри с нежно бяло цялата земя.

                  В моя свят навлезе красотата...

                  Снежинките се струпаха върху сърцето ми и го пречистиха.

                  Очите ми измити от сълзите, засияха в очакване...

                  Очакване на онази чиста любов...

                  Нозете ми премръзнали...

                  Душата ми топла разтапя леда...

                 Ражда се радостта...

© Бен Ар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??