Dec 14, 2007, 2:43 PM

Сняг 

  Poetry » Other
642 0 4

                                                       СНЯГ

                  Първият сняг заваля и покри с нежно бяло цялата земя.

                  В моя свят навлезе красотата...

                  Снежинките се струпаха върху сърцето ми и го пречистиха.

                  Очите ми измити от сълзите, засияха в очакване...

                  Очакване на онази чиста любов...

                  Нозете ми премръзнали...

                  Душата ми топла разтапя леда...

                 Ражда се радостта...

© Бен Ар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??