СНЯГ
Първият сняг заваля и покри с нежно бяло цялата земя.
В моя свят навлезе красотата...
Снежинките се струпаха върху сърцето ми и го пречистиха.
Очите ми измити от сълзите, засияха в очакване...
Очакване на онази чиста любов...
Нозете ми премръзнали...
Душата ми топла разтапя леда...
Ражда се радостта...
© Бен Ар Всички права запазени