6 ene 2008, 19:09

Софус 

  Poesía » Civil
969 0 4

Софус

 

 Умираме и никога
  не ще да отнесем
  дори скръбта на близките
  във гроба.

  Животът - приказка,
  облечена във бяло,
  е царица само любовта.

  Умираме понякога със мигове
  и дълги в тях минутите изглеждат,
  дори дълга изпълнен,
  ценен в мига на вечното,
  е някаква прашинка
  сред хиляди безкрайни
  пясъци в пустинята
  от прашни пътища.

© Елеонора Миладинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??