6.01.2008 г., 19:09 ч.

Софус 

  Поезия » Гражданска
963 0 4

Софус

 

 Умираме и никога
  не ще да отнесем
  дори скръбта на близките
  във гроба.

  Животът - приказка,
  облечена във бяло,
  е царица само любовта.

  Умираме понякога със мигове
  и дълги в тях минутите изглеждат,
  дори дълга изпълнен,
  ценен в мига на вечното,
  е някаква прашинка
  сред хиляди безкрайни
  пясъци в пустинята
  от прашни пътища.

© Елеонора Миладинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??