2 may 2010, 20:33

Спестените ми стихове... 

  Poesía » De amor
1896 2 18

 

Спестените ми стихове...

 

 

 

Спестените ми думи се изливат

в мълчание, подобно на вода.

От извора на глътки бавни пия,

но жадна пак оставам след това.

 

 

Спестените ми ласки се събират

в юмруци, стиснати до кръв. Сама

желанието в себе си убивам,

но пак крещи безумието: "Ела!"

 

 

Спестените ми стихове са котва,

която към сърцето приковах.

Потъва натежалата ми лодка

в очите ти. Такъв те пожелах!

© Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??