22 mar 2009, 19:14

Спомен 

  Poesía
802 0 2

Да усетиш ледена студенина

след толкова дарена топлина.

Да гледаш мрак в очите,

някога мечтаещи за дните,

 

когато в свят без измами

ще бъдем откровено сами.

Да бъдеш винаги искрен,

но от лъжи уморен.

 

Гледаш, но не виждаш очите,

прикриващи винаги сълзите,

горящи в светъл пламък,

чувствайки твърдост от камък.

 

Сърцето ти къде се намира,

да не се прикрива,

дали то реално усеща,

че причинява болка насреща.

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Няма нищо по-хубаво от това са си създаваме спомени. Някой беше казал: Живей живота си така, че да те е срам да разказваш, но да се усмихваш, когато си спомняш." Усмивки, Алекс и честита пролет!
  • Спомени, спомени...
    Хареса ми, поздрав!
Propuestas
: ??:??