Погледът ми се спря на нея – старата китара
Събрала прах и спомени - разказани от струните...
Но сега те мълчат... няма за какво да разказват
За миг се връщам в тези спомени
Спомени разказващи за болка тъга и самота...
За отминалите дни...
Спомени разказващи за нея...
Но мигът свърши...
Извръщам поглед
Затварям вратата и с нея спомените...
Ще забравя за тази стая...
спомените...
китарата...
прахта...
© Теодора Todos los derechos reservados