24 feb 2010, 10:02

Спомени 

  Poesía
403 0 0


                                 Спомени
Помниш ли онези дни,
първите от нашата любов.
Бяхме като две мънички деца,
тичахме и смеехме се,
бяхме най-щастливи на света.

Но вече всичко е различно,
отегчени от живота, 
тъжни и самотни,
мъчим себе си дори.
Кога любовта ни си отиде
и остави само спомени?

 

Ела, върни се, викаме след нея,
но знам, че няма да се върне,
изчезна тя безследно в нощта.

Време е за края вече,

свърши нашата любов.
Времето за Сбогом идва,

но не мога да ти кажа чао,

ще ми липсваш, знай това,
но ако остана аз при теб,
ще бъдем още по-нещастни.

© Ивилина Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??