Болките, на две завити
в малки парченца от стар плат,
украсяват тука витрината,
крепяща надеждите, този вътрешен свят.
Уредните в линии,
ние, хората, които останахме,
колко още ще видим
между нищото и пространството...
Ако ти потрябват крилата,
ела - заповядай, вземи си ги!
Отлитай оттука... нанякъде,
бъди смела и независима...
Дотогава, каквото ще става,
аз за него отказвам да имам вина -
защото всеки наш миг притежава
спомена за отминалите времена...
© Христо Андонов Todos los derechos reservados
колко още ще видим
между нищото и пространството...
това звучи добре
но ако не ми споделиш личната си дефиниция на "нищо" и "пространство" е просто... благозвучна безсмислица
Дотогава, каквото ще става,
аз за него отказвам да имам вина -
скоро и аз исках ... "разрешение", позволение да не отговарям за това което може да последва ... ма... не се прави така
значи... хаотично е... ако имаш топки за устискаш да не го споделиш с някого след има няма 10 дена тоя стих заминава в кофата... но тук нещата се оплитат... нали тва е идеята на писането, споделянето ... сайта и тн.
извинявай за отклонението