О Г Ъ Н
-----------------------------------------------------
На една плачеща върба!
Спомняй си за мен.
Като за Огън.
Който ще пресуши сълзите ти.
С мъдрост ще отмие тревогата.
За да стигнеш пак звездиците...
Аз съм - уви! - нематериален.
Просто не съм от този Свят.
Пратеник съм тук със Мисия.
Път, който вече извървях.
Ти обичаш лика ми?
Ала аз съм Дух безначален -
Смисъл. Същност. Упование...
Който ти казва: С Богом.
Бъди благословена!!!
Бъди!
Дишай!
И пиши...
Амин.
Вик
© Виктор Борджиев Todos los derechos reservados
Поздрав!