20 окт. 2009 г., 02:04

Спомняй си за мен като за Огън 

  Поэзия
869 0 13

 

 

 

                                      О     Г     Ъ    Н

                 -----------------------------------------------------

                                                        На една плачеща върба!

 

 

 

                                     Спомняй си за мен.

                                     Като за Огън.

                                     Който ще пресуши сълзите ти.

                                     С мъдрост ще отмие тревогата.

                                     За да стигнеш пак звездиците...

                                     Аз съм - уви! - нематериален.

                                     Просто не съм от този Свят.

                                     Пратеник съм тук със Мисия.

                                     Път, който вече извървях.

                                     Ти обичаш лика ми?

                                     Ала аз съм Дух безначален -

                                     Смисъл. Същност. Упование...

 

                                     Който ти казва: С Богом.

 

                                     Бъди благословена!!!

                                     Бъди!

                                            Дишай!

                                                      И пиши...

 

                                     Амин.

 

                                                                                   Вик

 

 

 

 

© Виктор Борджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??