1 nov 2009, 0:07

Спонтанно 

  Poesía
468 0 4

 

 

Смрачи се.
Спъна се денят
в еднопосочие.
Мъгла и хоризонт
прегърнаха
невиждано
до този миг пророчество.
През катаракта на очите
видях в тъмата светлина...
Усетих те.
А сгънатото никъде
със някъде се сля.

Очите ти,
по-черни от катран,
разтърсиха
вселена от желания.
Във вените
препусна лудостта.
Необуздана хапеше,
а раните
зарастваха от живата вода,
извираща до пъкала с казана.

Горяхме в огъня му
ти и аз... Спонтанно.

 

 

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??