29 mar 2007, 14:10

СРЕЩА 

  Poesía
657 0 11

                         СРЕЩА

 

Отпих от първите капки светъл живец,

щом чакана нежна тебе те срещнах,

от мечтите довята тихо с ветрец,

с буря възкръснала стара надежда.

 

Пресъхнал те пия и пак ми се пие,

протегнали дните ми жадно ръце.

Сърцето ми в такта с часовника бие,

ново време отмерва… лудешко сърце.

 

Душата ми песни нечути подема,

пориви плахи превръщат се в звън,

но как нежността ти при мойта да взема,

да изпрося… да изпрося от сън…

 

                              20.03.07.

© Ивайло Яков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??