2 dic 2015, 8:40

Среща 

  Poesía » Otra
287 0 6


Среща


оставаш 

в тишината след

поредната размяна на приветствия

търкалят се навред

парченца от възможни съответствия

присядаме до мисълта

разравяш спомена за да намеря

око за зъб захапка за греда

в пустинята на вечните химери

а моят луд дъждовен свят 
едва ли ще си озапти водите
от гребане срещу вълните вече ме болят
на всички намерения мечтите

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??