23 ago 2018, 19:54

Сродна душа 

  Poesía » Filosófica
328 3 6

Колко красива е човешката душа,

когато опознаеш я отблизо, 

палитра от емоции е тя,

в нея няма грам циничност.

 

Колко е влюбчива и възпитана

когато я погалиш с разбраност, 

понякога дори едно намигване 

би стигнало да скрие своята вялост.

 

Когато срещне родстена душа

личи си, тя приказва другояче, 

оглежда се в нейните слова,

намерила съмишленик, другарче.

 

Ах. колко безрезервно се отдава

в нея няма капка хладина.

Любов душите (двете) им сплотява.

посяват мир, покълва добрина!

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??