18 sept 2013, 15:46  

Старият фар 

  Poesía » Del paisaje
449 0 0
Протегна морето ленива вълна.
Протегна и ето, събуди брега.
Събуди скалите, плажът заспал,
чадърите свити по пясъкът бял.
Протегна и слънцето златни лъчи,
а фарът измъчен притваря очи.
Замислен и муден затваря клепачи -
гларуси шумни утринно грачат.
Като старец сиротен  стои на брега,
уморен и самотен пак посреща деня...
снимка:интернет

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??