8 abr 2009, 9:00

Стига ми 

  Poesía » De amor
584 0 10

Пак от приказка някога - черпя

топлина за дневния чай липов,

пак си казвам - как ми прилича

разцъфтялото време на книга.

 

Пак до мен като котка подремва,

със рефрена си останало лято,

пак след зима - пролет посрещам

и студът сякаш призрачно бяга.

 

Пак с усмивка отнейде забравена,

запасявам се смело, негласно

и със поглед изгарящ докрая,

как подкупва  те моята слабост.

 

И разкриваш своите необятни

територии - връх пожелаван

повече от любов и захласната,

аз вървя през лед и полярност.

 

Там, в необята,  огън запалвам

и си търся частичката Божия,

как да живееш си заслужава,

благодарна съм, стига ми, хора!

 

 

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??