3 jun 2007, 13:09

Сто години самота 

  Poesía
2260 0 10
Сто години самота...
И само търсене
до втръсване,
като вода
в скали за пръсване
и без компас
за искане...
Разкъсван
от изисканост
и Лорд на себе си,
но без земи...
Ипотекирал
само края си
при теб...
Незадължаващо
като вертеп...
С последния абсент
започвам степ,
който не е за
танцуване...

© Николай Драгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??