3.06.2007 г., 13:09 ч.

Сто години самота 

  Поезия
2258 0 10
Сто години самота...
И само търсене
до втръсване,
като вода
в скали за пръсване
и без компас
за искане...
Разкъсван
от изисканост
и Лорд на себе си,
но без земи...
Ипотекирал
само края си
при теб...
Незадължаващо
като вертеп...
С последния абсент
започвам степ,
който не е за
танцуване...

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??