Върхове от лед, пиано.
Мъж, клавиши, любовта.
Еделвайс на неговото рамо.
Копнеж мечтан и песента.
Мелодия, любовни ноти.
Отсреща образ на жена.
Въпроси във очи сиротни.
Отговори в ангелска душа.
Магично бъдеще и двама.
Едничко цвете в две ръце.
Запазена любов след рана!
Пиано, мъж, стопени ледове!
© Цветето Б. Todos los derechos reservados