14 ene 2009, 11:34

* * * Страх... 

  Poesía
509 0 5

* * *

                        На Диян

 

Страх те е да ме погледнеш

                                     във очите.

Защо? Ще се изгубиш ли...

                                     във тях?!

 

Страх ме е да те погледна

                                     във очите.

Не искам да се губя пак...

                                     сама...

 

 

© Надежда Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??