Опитах се да ненавиждам
хитрините на живота
и се спънах
в собствените си очи.
Опитах се
да бъда
просто лоша -
разбрах че никога
не съм родила добрини.
Опитах се да бъда
с всички хора.
О, никога не съм била
така сама.
Не мога
и не мога
и не мога...
и виждам -
всичко съм могла.
© Северина Даниелова Todos los derechos reservados