10 mar 2024, 10:58

Страст 

  Poesía
92 0 0

Хвани ме ти за 

ръка, към небето

с мен полети, с 

устни жадно ме

целуни.

 

Люби ме ти на 

лунна светлина, 

и нека телата си

да слеем във нощта.

 

Да се целуваме и

не спираме.

© Надя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??