10.03.2024 г., 10:58 ч.

Страст 

  Поезия
85 0 0

Хвани ме ти за 

ръка, към небето

с мен полети, с 

устни жадно ме

целуни.

 

Люби ме ти на 

лунна светлина, 

и нека телата си

да слеем във нощта.

 

Да се целуваме и

не спираме.

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??