3 ene 2021, 9:17

Сурва 

  Poesía
265 0 0

Ако можех... щях мечтите 

да превъна в изпълнение.

И щях света в усмивки да обвия.

Но човек съм, само се изхвърлям.

 

Надскачам даже своят срам...

Как спя... събуждам се виновен.

Грях, да виновен без вина доказан.

Подигравка, плувам в тъмнината!?

 

А облак бял, мечта, окрита от мен!?

Защо след всяка буря слънцето изгрява? 

Боли ме, загубил, чест и вяра.

Море, вълни, о, Боже и морска болест.

 

Тъгувам навярно любовта загубил...

кой аз ли! Да... тъгувам в самота.

Сурва, сурва, весела година...

догодина... до амина.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??