16 dic 2016, 23:23  

Светът 

  Poesía
277 0 2

Светът пропъди моите любови!

Светът пропъди моите мечти!

Светът... Със сила тежка,

душата моя на ръба захвърли.

 

Накара ме прошката да търся.

Затуй че нявга съм грешил!

Накара ме! Да изпитам болка...

Такваз, каквато на никой аз

не бих простил.

 

Обичам ви, и в свята нежност...

Обичам ви и хора зли!?

Дано... На грешника простите.

За неговите добрини.

 

Покорно търся прошката

на всички вас.

И моля  ви, не на мен простете.

Простете си на вас.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??