Светът е понякога жесток
и обвиняваме ние Бог,
но дълбоко в сърцата си знаем,
че за отговорностите си нехаем.
И болка пронизва всички нас,
породен от онзи черен час,
кога от печалната ни земя,
ни напусна една невинна душа.
И вали порой в сърцата наши,
и вече всичко нас ни плаши,
и ридае клетата майка,
от това, че сътворихме пак скръбната мозайка.
И моли се Богу горещо,
и проклина виновните зловещо,
но знаем, че вината е във всички нас
и пак ще тъжим в някой скръбен час.
Затова, молим ви – Помогнете
и за действията си се замислете!
В памет на Иван Балтов
© Джон Ретъл Todos los derechos reservados