28 sept 2019, 21:49

Свободна да се губи 

  Poesía » Otra
381 4 4

Тръгва светлината наобратно,
цялата земя ще се пречисти.
Есенна е лунната соната.
Сякаш есента я е измислила.

 

Звездните палитри - чародейки,
бъдеще на грешника рисуват.
Седнал на измокрената пейка,
праведният минало сънува.

 

Сянката ми нов живот живее
някъде, свободна да се губи.
Тази есен може да успее
двойника си с нещо да учуди,
само че гласът  й не достига.
Лунната соната ще избяга.

 

Голи клони вятър луд повдига, 
взимайки ни в танца си със саби.

 

 

 

https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=SCtQEco3hT8

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви, приятели! Слънчев поетичен ден да имате!
  • "...Сянката ми нов живот живее
    някъде, свободна да се губи.
    Тази есен може да успее
    двойника си с нещо да учуди..."
    Харесах!...
  • Есенна соната...
    Защо не? 🙂
  • Носталгична 🌒!
Propuestas
: ??:??