27 nov 2013, 15:57

Съдба 

  Poesía » Otra
425 0 6

 

 

                         Съдба

 

               Мъжът ù - пияница.

               Синът - вечно пиян.

               По хората чисти -

               за хляба - едвам.

               Няма поезия

               в тази съдба.

               Няма и драма.

               Съдба - нищета.

               Но поезия има

                в погледа тих,

                безмълвен пред него

                е всякакъв стих.

                Поезия има,

                в двете ръце.

                Поезия има,

                в това нейно сърце.

                Тя чисти и чисти...

                 Красива жена,

                 а може би има

                 и своя мечта?

                       Но!

                 Мъжът ù - пияница.

                 Синът - вечно пиян.

                 Сезонът - студен.

                 Светът - глухоням.

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??