3 jul 2009, 19:47

Съдба 

  Poesía » De amor
578 0 2

Съдба

 

С целувки нежни от сърце

душата ми събуди ти,

за истински  мечти,

мигът да улови!

 

Мигът на своята съдба,

мигът на любовта.

На чувствата различни,

на  мигове епични.

 

Не  се страхувай,

прекрачи ти прага  на съдбата.

Какво ли има по-нататък?

Любов, мечта... любов и сън,

как  пее  славейче навън!

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??