26 jul 2019, 1:54

Съдба 

  Poesía
212 0 0

Къща без хора...дом без любов,

безумно отчаян редиш си комфорт.

Тостове пишеш,раздаваш копнеж

отчаяно търсиш живота си днес.

 

Свидетел без име,сочи те с пръст

и казва че ти си... днеска врагът.

А ти смутено се цупиш ,защо?

Нима не знаеш,за чистото зло...

 

Птица самотна ,гнездото напуска

Вълк закусва с агнеца отново

а тинята крие следите от нас

покрива страма ни без капчича гняв.

 

Съдбата ни стреща с много неща

но никога тя не се крие от нас...

Дънгосва,следи по земята оставя,

на никого,нищо за нищо тя не прощава.

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??