6 sept 2022, 12:06

Съединението 

  Poesía » Civil
610 0 2

Само заедно, само единни

може да сме фактор, да сме силни.

Само така ще я има свободата,

ще я отстоим в борбата!

 

А ние помежду си се мразим,

вместо отечеството да опазим,

вместо от миналото да се учим -

единственият начин да сполучим!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??