Sep 6, 2022, 12:06 PM

Съединението 

  Poetry » Civilian
599 0 2

Само заедно, само единни

може да сме фактор, да сме силни.

Само така ще я има свободата,

ще я отстоим в борбата!

 

А ние помежду си се мразим,

вместо отечеството да опазим,

вместо от миналото да се учим -

единственият начин да сполучим!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??