16 mar 2019, 8:20

Сълза, научена да настоява 

  Poesía » Otra
475 3 13

Събуди своя кон денят

и взе да го товари

с несвършени неща,

останали след февруари.

 

Бе малко по-висок

и крачката му – по-широка,

пое уверено в света,

летейки срещу срока.

 

Да, срокът, знаем, е сълза,

научена да настоява,

че важното е “онова”,

а жертвата си заслужава.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??