Mar 16, 2019, 8:20 AM

Сълза, научена да настоява 

  Poetry » Other
484 3 13

Събуди своя кон денят

и взе да го товари

с несвършени неща,

останали след февруари.

 

Бе малко по-висок

и крачката му – по-широка,

пое уверено в света,

летейки срещу срока.

 

Да, срокът, знаем, е сълза,

научена да настоява,

че важното е “онова”,

а жертвата си заслужава.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??