5 oct 2009, 0:56

Сълза в окото ми 

  Poesía » De amor
937 0 25

Ти – мой живот! И моята любов!

Искрящо вино във бокала на душата ми.

Сълза в окото ми… Дихание…

Ти – моят спомен! Моя светла тайна!

Удави ме във глътки от живот.

Понесена на гребена на твоята мечта,

която небесата на Вселената създава,

създаде ми от щастието планина,

и аз я изкатерих до върха й.

От там те гледам...

Единствено не мога да простя -

не ме научи как сега

без тебе да живея…

 

 

 03.10.2009 г.

Весела ЙОСИФОВА

 

 

МУЗИКА

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??