11 nov 2010, 10:01

Сълзи 

  Poesía » De amor
859 0 3

 за изгубената вяра бъдеще съществува

 макар че живее тя във хармония със мрака

 скръбта е разобличена от луната

 ала тя студено свети в мрака.

 

 

 мистериозен знак ме отдалечава...

 от пътя за тъмната и мълчалива нощ

 която в далечината се разпръсква  

на пукнатини от ослепителен свят от любов

 

 сънят се прокрадва в заните тайно

 за да отмъсти за тайно проляти сълзи

 в мрака пътува измислена колесница

 с цел да ни прилъже да не спим

 и да накара сълзите отново да потекат

 дори боговете са безсилни и не чуват

 зова ни отправен към небето…

 сълзите които горят в нас ни променят изцяло

 и някой ден коварно и небето ще подлъже да изгори

 а денят да зарони сълзи

 тук се раждаме но и тук се проваляме

 във свят желаещ любов но опръскан с кръв

 но подлостта на земята не бива да ни плаши

 съдбата иска да ù вярваме 

за реванш на всички дни 

в които са проляни сълзи

© Васил Юруков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??