16 sept 2016, 15:13

Сълзи 

  Poesía
298 0 8

На простира сълзите си прострях!

И исках вятърът да ги отдуха.

Да изсъхнат и да спрат,

от мен и от душата ми да бликат.

Мъката от мен да изсушат...

На простира сълзите си прострях...!?

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??