2 ago 2019, 13:31

Сълзи щом още има в мен 

  Poesía » De amor
527 10 15
Сълзи щом още има в мен

 

 

Да бях и аз, като дъжда

да плисна в миг, да отшумя...

Но не, люлее се ръжта,

застивам, за да проръмя...

 

 

Ето пак сълза ме пари,

скръб за мене се задава...

Но какво ли ти ми стори,

мрака само те познава...

 

 

Тъй копнея да ме имаш

в мислите си вдъхновени...

Но стрелите ти отбиваш,

трепкат трели уязвени...

 

 

Но няма да ме спре нощта,

ни този толкоз тъжен ден...

Не би угаснала пещта.

сълзи щом още има в мен...

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??