2.08.2019 г., 13:31 ч.

Сълзи щом още има в мен 

  Поезия » Любовна
535 10 15
Сълзи щом още има в мен

 

 

Да бях и аз, като дъжда

да плисна в миг, да отшумя...

Но не, люлее се ръжта,

застивам, за да проръмя...

 

 

Ето пак сълза ме пари,

скръб за мене се задава...

Но какво ли ти ми стори,

мрака само те познава...

 

 

Тъй копнея да ме имаш

в мислите си вдъхновени...

Но стрелите ти отбиваш,

трепкат трели уязвени...

 

 

Но няма да ме спре нощта,

ни този толкоз тъжен ден...

Не би угаснала пещта.

сълзи щом още има в мен...

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??