19 ago 2015, 11:24  

Сълзите си преглъщам на потоци 

  Poesía » De amor
593 0 2

Не съм сама, безкрайно съм самотна

Не мразя, а омразата разяжда.

не те понасям -  някой, никой,

но ничия съм щом те няма.

Не плача, сълзите си преглъщам на потоци,

потоците в реки се вливат

морето пак нашепва стари спомени,

а аз се моля, просто да си идеш.

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много силно!
  • Много емоционален стих! Противоречиво и решително някак си едновременно. Хареса ми с многото чувства вътре!
Propuestas
: ??:??