19 dic 2012, 23:27

Съм 

  Poesía » Filosófica
562 0 0

Потокът мисли съм в тебе лъкатушещ

и съм звукът от неизреченото „сбогом“.

Вкусът съм на избягалото утре

и дъхът съм на умиращите рози.

Мостът съм, рушащ се под нозете

и съм брегът, направен от въздишки.

Краят съм на твойта радост

и мигът съм на отприщената обич.

© Ивелина Балабанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??