10 jul 2009, 12:36

Съм 

  Poesía
678 0 16

 

 

 

 

съм бяла

само вятър пих

от сребърните струни

на луната

 

 

погребах си илюзиите

в диптих

раних преоценено

свободата

 

 

любовна съм

след облачни скали

изпити споделено

от морето

 

 

рисувам

неразлистени мечти

и дишам чар

в ранима безпределност

 

 

пристрастна съм

към твърдите ръце

на тиха страст

ще я сънувам

 

 

безгласна съм

събирам си небе

да имам сили

за да се сбогувам

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??