1 dic 2010, 14:31

Сърце 

  Poesía » De amor
1046 0 3

Сърце

 

Сърцето ми е корабно платно,

което своя цвят не помни вече,

че цяло кръпка е до кръпка то -

от урагана на живота вечен.

 

Тук всяка кръпка е една любов:

понякога - голяма, друг път - малка,

пришити са с конец ту стар, ту нов,

но плътно - да посрещат всеки вятър.

 

И вече няма нивга буря зла

да го разкъса - то е силно, здраво,

щом всяка кръпка е поука, да,

която прави го все по-кораво!

© Марина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??