5 nov 2007, 13:23

Сърцето 

  Poesía » De amor
1254 0 18
Ако до сетния дъх си остане
това ми сърце във гърдите,
дори цяло покрито във рани
отново за тебе ще пита!...

Сред звън на прощални камбани
твоето име то ще изрича
с молба до мен да останеш,
че не аз, а то те обича!... :)

© Искра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??