5.11.2007 г., 13:23 ч.

Сърцето 

  Поезия » Любовна
1256 0 18
Ако до сетния дъх си остане
това ми сърце във гърдите,
дори цяло покрито във рани
отново за тебе ще пита!...

Сред звън на прощални камбани
твоето име то ще изрича
с молба до мен да останеш,
че не аз, а то те обича!... :)

© Искра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??