Nov 5, 2007, 1:23 PM

Сърцето 

  Poetry » Love
1253 0 18
Ако до сетния дъх си остане
това ми сърце във гърдите,
дори цяло покрито във рани
отново за тебе ще пита!...

Сред звън на прощални камбани
твоето име то ще изрича
с молба до мен да останеш,
че не аз, а то те обича!... :)

© Искра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??