23 may 2009, 2:09

Сърцето ми... 

  Poesía
405 0 0

Моето малко ранимо сърце

все тъй силно те обича,

не зная с коя си, нито къде,

но пред теб няма да коленича.

 

Няма да те моля да се върнеш,

няма аз да прося любовта,

но искаш ли завинаги да тръгнеш,

мислиш ли, че ще ти позволя?

 

© Юлия Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??