23 мая 2009 г., 02:09

Сърцето ми... 

  Поэзия
403 0 0

Моето малко ранимо сърце

все тъй силно те обича,

не зная с коя си, нито къде,

но пред теб няма да коленича.

 

Няма да те моля да се върнеш,

няма аз да прося любовта,

но искаш ли завинаги да тръгнеш,

мислиш ли, че ще ти позволя?

 

© Юлия Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??